perjantai 30. tammikuuta 2015

Innostuva suunnittelija

Teinpä huvikseni Enneagrammi-testin (testin voi tehdä täällä), vaikka muistelin tehneeni testin aiemminkin. Silloin testi oli kyllä erilainen ja sain tulokseksi eri ihmistyypin kuin tällä kertaa. Viime kerralla olin Vahva Vaikuttaja ja tällä kertaa Innostuva Suunnittelija, kuten joku tarkkasilmäinen ehkä otsikosta huomasikin.

Testi mukaan olen kaikkea seuraavaa: (kursivoituna ne, joita en koe osittain/ollenkaan itseäni kuvaavaksi)
eloisa * iloinen * idearikas * innostava * visionääri * optimistinen * monipuolinen * seikkailija * korkealentoinen * hauska * myönteinen * vaihtelunhaluinen * nopea * inspiroiva * kekseliäs * eteenpäin menevä * spontaani * monilahjakkuus * lyhytjännitteinen * kärsimätön * itsevarma * vapautta kaipaava *

Parhaimmillaan: iloinen, idearikas ja monipuolinen
Huonoimmillaan: levoton, keskittymiskyvytön ja kärsimätön

Parhaimmillaan ja huonoimmillaan -ominaisuudet kyllä kuvasivat mua ihan täysin. Noista ominaisuuksista muutenkin suurin osa osui nappiin, vaikka tässä tietysti on suurimmaksi osaksi positiivisia juttuja ja ne negatiivisimmat ei tässä listassa ole.
"Minusta on hauskaa suunnitella uusia mielenkiintoisia asioita. Nautin innostavista ideoista ja uusista mahdollisuuksista. Toivon elämääni vaihtelua ja sopivasti jännittävää seikkailua."

Tässä tarkemmassa kuvauksessa on monia mua kuvaavia juttuja myös. Mulla on aina monta rautaa tulessa ja suunnittelen milloin mitäkin projekteja/reissuja/tulevaisuudenjuttuja. Mä kyllä lannistun helposti, mutta nousen sieltä masennuksesta yhtä nopeasti ku sinne tipahdinkin ja ryhdyn suunnittelemaan epäonnistunutta asiaa uudelta kannalta.
"Innostuva suunnittelija saattaa jättää asioita myös puolitiehen tai velvollisuuksia hoitamatta, jos hän tuntee, että ne rajoittavat liikaa hänen vapauttaan tai hyvän olon tunnettaan." Rajoitukset ja tiukat säännöt on inhottavia. En anna muiden mielipiteiden hidastaa mun vauhtia, vaan pidän oman pääni (yleensä), riippuu vähän asiasta.
Pitkästyn helposti, janoan seikkailua. En nyt ihan tyhmänrohkea välttämättä ole, mutta ei paljoa puutu. Monilahjakas en kyllä ole, mutta opin nopeasti uudet asiat ja joissain kehityn ihan hyväksikin asti. "Elämä on Seiskalle nautinto ja parhaimmillaan hän on kokemuksistaan ja elämästään syvästi kiitollinen."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti