maanantai 11. elokuuta 2014

Jee, mä teen jotain!

Kävin viime viikolla shoppaamassa jumppakuteet. Mukaan tarttui tommoset ihanat löysät pöksyt (mustat tietysti) ja Ginasta ihan normaali musta painijaselkäinen toppi. Tossut olikin omasta takaa, kun satuin ne löytämään tuolta vaatehuoneesta (varastohuoneena toimivasta sellaisesta). Urheilurintsikat pitäisi vielä ostaa, mutta käpy paloi jo yksien sovittamisen jälkeen. L-kokoa en meinannut saada pois päältä sitten millään ja puoliksi tosissani jo pohdin lähteväni ne päällä kassan kautta, ettei tarvitse niitä siinä kopissa repiä rikki. Päädyin sitten riisumaan ne toista kautta ja sovittamaan XL-kokoa, joka sitten oli mulle aivan liian iso ja ihan yhtä tyhjän kanssa. Useampia en sitten jäänyt sovittamaan. Mitä ihmettä mun pitäs niiden kanssa tehdä? En toiste haluais joutua samaan tilanteeseen, että joudun miettimään niiden auki saksimista sovituskopissa!

Samalla reissulla löysin itselleni oikein tummansinisen juhlamekon sinne kaverin häihin sekä mekkoon sopivat ballerinat. Yhteensä näihin kului muistaakseni n. 70 euroa, mikä oli ihan passeli budjetti mulle. Etsittiin kaverin kanssa vielä mekkoon sopivaa paksua vyötä, mutta sellaista kohtuuhintaista ei löytynyt mistään.. päädyin siis ostamaan vaan roikkuvan hopeakorun siihen kaveriksi. On se ihan hyvä ilman sitä vyötäkin!

Nyt ongelmana vaan on se, etten välttämättä edes pääse sinne häihin, sillä koiranhoitaja perui tulonsa viime tingassa. Hiukan sattuu kupolissa tää kavereiden läpi miettiminen, että kenet mä sitten tänne tilalle saisin. Koiraa ei voi mukaankaan ottaa eikä jättää tänne yksin, niin vaihtoehdot on hiukan vähissä. Muutenkin tän kaverin kanssa oltiin sovittu aikoja sitten, että hän tulee silloin ja hoitaa Lolaa, ja nyt keksitäänkin sitten ihan kummallisia tekosyitä, että miksei muka päästäkään tulemaan.

Suoraan sanottuna vituttaa ihan jumalattomasti! Jos mä ton ihmisen takia missaan ne häät niin kyllä sitten on helvetti irti. Ensinnäkin voin vannoa, että morsian tappaa mut jos nyt ilmoitan etten pääsekään, koska koiralle ei ole hoitajaa, ja toisekseen mä aion pistää sellaisen mekkalan pystyyn tälle hoitajalle. Toivotaan nyt parasta, että saisin jonkun muun hoitajan Lolalle.

Täytynee käydä purkamassa vähän aggressioita tuolla Fressillä taas joku päivä. Jos ei huomenna pääse lihaskivuilta (veikkaan että tekee jo tänpäivänen aika gutaa lihaksissa) niin sitten vaikka keskiviikkona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti