keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Countdown!

2 päivää!

Ylihuomenna mä pääsen reissuun! Melkein extempore lähden Jyväskylään kaverin luo viettämään superkivaa viikonloppua, tiedossa paljon paskanjauhamista, saunomista, baareilua ja jotain muuta ekstraa mitä viikonlopun aikana keksitään. Huippua! Viimeks oli vielä extemporempi (onko se edes sana?) reissu, kun nähtiin ekaa kertaa ja lähdin sitten siltä istumalta parin kaljan jälkeen samalla kyydillä heille päin. Ei kai siinä, hengissä selvittiin ja sen verran kivaakin oli että pakko päästä uudestaan.


Koira pääsee huomenna kaverin luo hoitoon ja toivon kovasti, että siellä menis kaikki hyvin. Olis aika ikävää saada puhelinsoitto että "mä en kestä tota rakkia, tuu hakee tää TÄNÄÄN pois!" :D Koiranhoitaja saa pullon punkkua palkkioksi, minä kun en sellaisia juo ja punkkupullohan mulla tietysti lojuu tuolla kaapissa.

Tänään oli Stockalla myös Hullut Päivät ja voi hele sitä ihmispaljoutta, päähän siellä hajoaa! Luojan kiitos ei tarvi olla siellä töissä. Lähdin hakemaan ripsiväriä, sen lisäksi mukaan tarttui myös vähän matkalukemista (Jane Austenin "Ylpeys ja ennakkoluulo" ja Enrique Morielin "Ajattoman kaupungin varjot") sekä joku muotovaahto ja jotain naamanpesujuttuja. Niitä en lähde erittelemään, ei kukaan sitä tietoa mihinkään kaipaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti