torstai 11. huhtikuuta 2013

Countdown pt. 2

1 päivä!

Puuh, enää yksi päivä niin pääsee lepuuttamaan hermojaan vieraalle paikkakunnalle. Päivän horoskooppi tiesi kertoa, että vieraat maisemat virkistävät. Eikä?!
Ei sillä, että Tampere jotenkin kamala kaupunki olis, mutta välillä kaipaa oikeasti vähän vaihtelua. Huomenna sitä on tiedossa, kun suoraan töistä hilpasen juna-asemalla ja jatkan siitä matkaa kaverin luo.

Koiran vein äsken hoitoon ja se näytti tykkäävän hoitopaikastaan, vaikka se sinne jäikin vinkumaan, kun sieltä lähdin kävelemään kotio. Ehkä se selviää yhden viikonlopun? Teki niin paljon mieli kääntyä takaisin ja ottaa se mukaan reissuun ihan vaan siksi, että se näytti niin surkealta ku se tajus mun laittavan kenkiä jalkaan eteisessä.
Ja huomaa kyllä, että oon kiintynyt ihan hurjasti Lolaan! Kuulen olohuoneessa miten ulkona joku kapinen rakki rähjää ja alan katseellani etsiä Lolaa tyyliin "huomaskohan se, eihän se ala räksyttämään" :D

Vielä pitäisi syödä iltapala, pakata kamppeet reissua varten ja katsoa vaikka yks jakso Greyn anatomiaa ennen ku voi mennä nukkumaan. Tulejo perjantai!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti